Benk deg

Månedens typografiMånedens typografitåler all slags vær, og er en del av lunch-pausen. De er nemlig plassert i parken, og går under dekknavnet “benk”. Den tyske designeren Roeland Otten fikk idéen da han registrerte hvor dårlig kommunikasjon det faktisk er mellom men- neskene i byparkene. Han laget derfor alfabetet i benker – hver bokstav er én sitteplass – og håpet på at bokstavene skulle inspirere til ord og dermed få folk til å ta kontakt med hverandre. Fonten er utviklet etter bruksområde# seriffer brukes hvis det er nødvendig i forhold til funksjonaliteten, og det veksles mellom versaler og minuskler – vurdert […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X