Volbeat + Entombed + The Kandidate

Etter en hard helg som helst bør gå i glemmeboka grunnet fylleutskeielser fra en annen verden (var det Trond Giske jeg hangrundt halsen på inne på Brukbar?), var det nok engang påtide å gjøre mer skade på kroppen. Entombed/Volbeat og The Kandidate gjester Trondheim, og det er bare å hoppe i patronbeltet og komme seg avgårde. At en mandagskonsert på Samfunnet i Trondheim selges ut rundt to måneder før avspark må vel være første gang noensinne? Dette tyder på at det er store greier vi snakker om her. Eller…?Først ut er The Kandidate med metal av den rævva, dølle og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X