Tilfeldig? Mon det.

Shuffle-funksjonen - dagensde facto-skaper av mixtapesEn dag begynte jeg å bokføre Flaming Lips-tendensen. Det bleet slags hverdagslig rituale, nesten en mani. Neste låt, tenkte jeg, er garantert“Waitin' for Superman”. Og riktig, eller nesten riktig, i løpet av det som foreksempel var en tur i dagligvarehandelen, kom “Waitin' for Superman”, eller “Razefor the Prize”, eller “The Observer”. Flaming Lips leverte gang på gang.Jeg gikk grundigere til verks og begynte å noterehyppigheten. I løpet av hundre låter, dukket Oklahoma-gutta opp ni ganger. Niprosent. Slik jeg så det skulle en riktigere representasjon være 14 (antalllåter på The Soft Bulletin) delt på784 (den samlede […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.