Tilfeldig? Mon det.

Shuffle-funksjonen - dagensde facto-skaper av mixtapesEn dag begynte jeg å bokføre Flaming Lips-tendensen. Det bleet slags hverdagslig rituale, nesten en mani. Neste låt, tenkte jeg, er garantert“Waitin' for Superman”. Og riktig, eller nesten riktig, i løpet av det som foreksempel var en tur i dagligvarehandelen, kom “Waitin' for Superman”, eller “Razefor the Prize”, eller “The Observer”. Flaming Lips leverte gang på gang.Jeg gikk grundigere til verks og begynte å noterehyppigheten. I løpet av hundre låter, dukket Oklahoma-gutta opp ni ganger. Niprosent. Slik jeg så det skulle en riktigere representasjon være 14 (antalllåter på The Soft Bulletin) delt på784 (den samlede […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X