The Alexandria Quartet

Mange husker The Alexandria Quartet-singelen “The DarkSide Of The Blues”. Den var listet i hele 21 uker på NRK P3 i fjor. Det er imidlertid noe litt annet som venter denne gangen.— Låtmaterialet til den nye platen ble til i regnfullthøstmørke og iskald vestlandsvinter, sier trommis Kim Åge Furuhaug. — Noe som har farget sangene og dratt dem i en mørkere ogmer psykedelisk retning. Som kontrast ble Los Angeles valgt som innspillingssted, ogsammen med produsent Rick Parker (Black Rebel Motorcycle Club, Dandy Warhols,Brian Jonestown Massacre), gjorde kvartetten innspillingen i løpet av ti dageri solfylte San Fernando Valley. — Vi har […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.