The Alexandria Quartet

Mange husker The Alexandria Quartet-singelen “The DarkSide Of The Blues”. Den var listet i hele 21 uker på NRK P3 i fjor. Det er imidlertid noe litt annet som venter denne gangen.— Låtmaterialet til den nye platen ble til i regnfullthøstmørke og iskald vestlandsvinter, sier trommis Kim Åge Furuhaug. — Noe som har farget sangene og dratt dem i en mørkere ogmer psykedelisk retning. Som kontrast ble Los Angeles valgt som innspillingssted, ogsammen med produsent Rick Parker (Black Rebel Motorcycle Club, Dandy Warhols,Brian Jonestown Massacre), gjorde kvartetten innspillingen i løpet av ti dageri solfylte San Fernando Valley. — Vi har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X