Purple Magazine og Jonny Johansson i ballerinasko

It-magasinet av alle motemags, PurpleFashion Magazine, stiller i nyeste utgave opp med 482 sider. Jeg trykket detsammen, så godt jeg kunne, ned til 239 ord. Dette kombinert med Acnes JonnyJohansson, ikledd ballerinasko for menn. Høh.

Purple Fashion Magazine er enbegivenhet mer enn et magasin, og nå skjer detigjen. Magasinet, som ibunn og grunn er redaktør Olivier Zahms monstrøse livsverk, har gjort fotografTerry Richardson til den profeten han er i dag,og Zahm er vel,nå,femten år etter at han startet uavhengige Purple Fashion, en av moteverdenensmektigste menn. Høstens PURPLEerpå 482 sider – nærmest et leksikon. I tilleggtil alle disse sidene finner vi diverse inserts, enartist bookav Vincent Darréogen fin liten portefølje hvorOliver Zahm tolker ChanelsCruisecollection 2010/11iSaint-Tropezlike sleazy og artsy som man kan forvente av 46-åringen.Vifinner ogsåmakeup-artist Aaron De May, skuespiller Chloë Sevigny–somforøvrigpryderomslagetog 32 siderinneimagasinet,Sonic Youths alltid like smashingKim Gordon,avantgardefilmskaperRomain Gavras, stylist Venetia Scott, hårstylist og modell Luigi Murenu, modellRaquel Zimmermann,musikkmogulRick Rubin og filmskaper, produsent ogscreenwriterHarmony Korine(Gummo).Og kanskje enda hundre(minst) interessante folk.

Noe av det flotteste medPurpleerat de er ikke reddefor å bruke mange sider på verken moteserier ellerintervjuer. Personlig favoritt:et tolv siderlangtintervjumed den NYC-baserte kunstneren Banks Violette. En fantastisk, dyster ogminimalistisk kunstersom for ikke så lengesiden var på Norgesbesøk.

www.purple.fr

PåGuldknappen – Sveriges største motepris(iregi av Damernas Värld) –bleAcnes sjefdesigner Jonny Johanssonobservert og fotograferti sorte lakksko med sløyfe på–ballerinasko for menn(!), altså. Vi er vanttilå se både lakksko ogbow tiespå menn, men det er kombinasjonen av disse to og denlave skjæringen påvristen som girde en edge. Ved første øyekast vil nok mangeavskrivedisse skoene som forfeminine,men vedbenytter man detteskotøyetbekymringsløst,somom det varhvilkeherresko som helst,vil antrekketfå en moderneog ganske tøffvri.Johanssons sko erikke fra Acne, menfra Trickers.GeorgeClevery produserer lignende modeller.

www.trickers.com

www.gjclevery.co.uk

X