Purple Magazine og Jonny Johansson i ballerinasko

It-magasinet av alle motemags, PurpleFashion Magazine, stiller i nyeste utgave opp med 482 sider. Jeg trykket detsammen, så godt jeg kunne, ned til 239 ord. Dette kombinert med Acnes JonnyJohansson, ikledd ballerinasko for menn. Høh.Purple Fashion Magazine er enbegivenhet mer enn et magasin, og nå skjer detigjen. Magasinet, som ibunn og grunn er redaktør Olivier Zahms monstrøse livsverk, har gjort fotografTerry Richardson til den profeten han er i dag,og Zahm er vel,nå,femten år etter at han startet uavhengige Purple Fashion, en av moteverdenensmektigste menn. Høstens PURPLEerpå 482 sider – nærmest et leksikon. I tilleggtil alle disse sidene finner vi diverse […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.