Høstens storsatsing fra Bergen Kunstmuseum

Utstillingen BGO1 er høstens storsatsing fra BergenKunstmuseum. Museet ønsker å vise byenskunstneriske mangfold og hvordanen ny generasjon av kunstnere har gjort seg gjeldende. Utstillingengjørogså sporadiske nedslag gjennom de siste vel førti år i bergenskunsten.— Det er stor variasjon i bakgrunn og nasjonalitet. Utvalgetpå totalt 92 verk av 59 kunstnere viser et utsnitt av en vitalogsammensatt kunstscene som er i stadig utvikling, forteller informasjonslederHenrik A. Berg.— Stadig flere nyutdannede kunstnere velger å bli værende iBergen, flere atelierfellesskap og alternative visningssteder vokser frem, nyeutdanningstilbud og tverrfaglige samarbeidsfora etableres.BGO1 er kuratert og produsert av Bergen Kunstmuseum. I tillegghar museet invitert tre gjestekuratorer, Anne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X