Høstens storsatsing fra Bergen Kunstmuseum

Utstillingen BGO1 er høstens storsatsing fra BergenKunstmuseum. Museet ønsker å vise byenskunstneriske mangfold og hvordanen ny generasjon av kunstnere har gjort seg gjeldende. Utstillingengjørogså sporadiske nedslag gjennom de siste vel førti år i bergenskunsten.— Det er stor variasjon i bakgrunn og nasjonalitet. Utvalgetpå totalt 92 verk av 59 kunstnere viser et utsnitt av en vitalogsammensatt kunstscene som er i stadig utvikling, forteller informasjonslederHenrik A. Berg.— Stadig flere nyutdannede kunstnere velger å bli værende iBergen, flere atelierfellesskap og alternative visningssteder vokser frem, nyeutdanningstilbud og tverrfaglige samarbeidsfora etableres.BGO1 er kuratert og produsert av Bergen Kunstmuseum. I tillegghar museet invitert tre gjestekuratorer, Anne […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.