DE NOTORISKE: NORGES TOPP 10 KRIMINELLE

“Jeg kan noe som ikke du kan…”Dette er ikke lista for dårligemennesker. Du kan ha banket kona di hver dag i femogtredve år uten å vurderesher. Rovmord og mishandling er ikke kriminalitet, det er bare helt gærent. Nei,de vi løfter frem, er folk som utmerket godt vet hva som er lov. Og hva somikke er det. Og som i valget mellom de to, går for sistnevnte. Igjen og igjenog igjen. Grunnene er mange, stayerevnen har de felles. Vi har kanskje ikkenoen Bond-skurker eller en Danny Ocean her på berget, men like forbanna: Detfinnes nordmenn som har gjort forbrytelser til livsstil. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.