When push comes to shove: Hvilken musikkvideo er best?

SKANDINAVIAS BESTE MUSIKKVIDEOERBergens filmkulturelle høydepunkt, BIFF, presenterer i år ethelt nytt filmprogram: “Skandinavias beste musikkvideoer”. Gjennom detteprogrammet vil festivalen belyse musikkvideoer som en audiovisuell utrykksform,og berike mediet som publikumsopplevelse ved å vie filmene et respektabeltvisningsforum. I den forbindelse ønsker de ditt forslag.Publikums forhold til dette mediet er i vår tid stort settrelatert til internett, et fenomen som i stor grad demokratiserer ogtilgjengeliggjør distribusjonen av disse filmene. Den filmatiske opplevelsenvil forhåpentligvis forsterkes gjennom en respektabel kinovisning.— Bergen er en musikkby, og et program med fokus påmusikkvideoer kan forhåpentligvis være en berikelse for miljøet ogmusikkulturen i byen. En tendens til sterke kunstneriske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X