Polerte Oslojenter

— Nordmenn dør etter et sånt program, mener HeddaMjøen som sammen med Nini Robsahm står bak VGTVs høstsatsning OsloGirls. Detskal balanseres mellom intriger og estetikk på jentenes vei mot fashiondrømmen,og om alt går etter planen kan vi glede oss til BikBok's OsloGirls kolleksjonvåren '11 og noen utleverende smilegiftkandidater i mellomtiden.Vi googla Oslogirls, og da kom det bare oppnettsider medøsteuropeiske eskortejenter. Er det dette derevil gjøre noe med? Sette“ekte” Oslojenter på kartet?Hedda: Nei, er det sant? Det må definitivt blisesong to. Jævlig morsomt!Nini: Haha! Ja, det kan du si!Så hva er en Oslogirl?H: En jente som vet å nyte byen, utnyttemulighetene. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.