Phonofestivalen 2010

Ting går ikke alltid som planlagt. Det vet folka bak Phonofestivalen og det vet vår fotograf Knut Strand. Han hadde litt kameraproblemer, så det ble med bilder fra to av Phonofestivalens kvelder i år. Men nok unnskyldninger, her er bilder fra I See Horses, Zola Jesus og Nils Bech.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X