Fremtidens Ånd

Kjempeinteressantå tenke seg til et vakkert utopi der alle har det bra, men mye morsommere medet dystopi der alle brenner i hjel# NATT&DAG-redaksjonen 2050 sender ut sinmånedlige Tidens Ånd til motstandsbevegelsen under et totalitært regime.1. PARANOIAEtter nyheter om at Patriotenes private militser dumpet kjemiske stridsmidler overområder av Oslo der de antar at folk arrangerer ulovlige fester, oppfordretvi danseglad ungdom om å for guds skyld ta på seg gassmaske ved neste illegalesammenkomst. Men dessverre må vi nå meddele via Tidens Ånd-pamfletten at en meralvorlig psykologisk terror henger over oss. Nye metoder har blitt tatt i brukfor å bevare rikets interne sikkerhet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X