Fremtidens Ånd

Kjempeinteressantå tenke seg til et vakkert utopi der alle har det bra, men mye morsommere medet dystopi der alle brenner i hjel# NATT&DAG-redaksjonen 2050 sender ut sinmånedlige Tidens Ånd til motstandsbevegelsen under et totalitært regime.1. PARANOIAEtter nyheter om at Patriotenes private militser dumpet kjemiske stridsmidler overområder av Oslo der de antar at folk arrangerer ulovlige fester, oppfordretvi danseglad ungdom om å for guds skyld ta på seg gassmaske ved neste illegalesammenkomst. Men dessverre må vi nå meddele via Tidens Ånd-pamfletten at en meralvorlig psykologisk terror henger over oss. Nye metoder har blitt tatt i brukfor å bevare rikets interne sikkerhet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.