Vil den virkelige Thomas Eriksen vennligst reise seg?

Just fucking Google it: Thomas Eriksen hardukket opp fra produsentdypet og blitt artist. Nå gjelder det bare å spore hamopp.23 297 nordmenn heter Thomas til fornavn. 111 av disse harEriksen som etternavn. Det betyr at det er et helvete å google Thomas Eriksen.Den første som dukker opp er Thomas Hylland Eriksen. Skroll nedover, forbi noenmeter med henvisninger til ‘røtter’, ‘føtter’ og ‘øyeblikkets tyranni’, og deteneste som skjer er at en haug dansker dukker opp. Vi skjønner at denne LarsThomas Eriksen må være en ivrig nettverksbygger. Men så, litt lenger ned, fårvi ferten av noe: ‘“Michael” (Thomas Eriksen Mix) by Franz […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.