Vil den virkelige Thomas Eriksen vennligst reise seg?

Just fucking Google it: Thomas Eriksen hardukket opp fra produsentdypet og blitt artist. Nå gjelder det bare å spore hamopp.23 297 nordmenn heter Thomas til fornavn. 111 av disse harEriksen som etternavn. Det betyr at det er et helvete å google Thomas Eriksen.Den første som dukker opp er Thomas Hylland Eriksen. Skroll nedover, forbi noenmeter med henvisninger til ‘røtter’, ‘føtter’ og ‘øyeblikkets tyranni’, og deteneste som skjer er at en haug dansker dukker opp. Vi skjønner at denne LarsThomas Eriksen må være en ivrig nettverksbygger. Men så, litt lenger ned, fårvi ferten av noe: ‘“Michael” (Thomas Eriksen Mix) by Franz […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X