Vannmerket: Simon Says No! i sitt rette element

“Du kødder ikke med Norskkulturråd” Shoegazere har en pussig aversjon mot å kalles ved det deer. Serena Maneesh for eksempel, Norges shoegaze-apostler par excellence, insisterer på at de spiller popmusikk. “Shoegaze isa dumb term made up by clueless NME idiots”, hevder Stuart Brathwaite i Mogwai,mens sjangerens gudfar, Kevin Shields, neppe kan lede noe særlig lystig liv —“if someone called us shoegazers, I’d be pretty unhappy” — all den tid det ikkegår en eneste dag uten at noen skriver en artikkel om shoegazeren Shields og bandet han driftet, My Bloody Valentine.Simon Says No! skriver seg således inn i en lang og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.