Vannmerket: Simon Says No! i sitt rette element

“Du kødder ikke med Norskkulturråd” Shoegazere har en pussig aversjon mot å kalles ved det deer. Serena Maneesh for eksempel, Norges shoegaze-apostler par excellence, insisterer på at de spiller popmusikk. “Shoegaze isa dumb term made up by clueless NME idiots”, hevder Stuart Brathwaite i Mogwai,mens sjangerens gudfar, Kevin Shields, neppe kan lede noe særlig lystig liv —“if someone called us shoegazers, I’d be pretty unhappy” — all den tid det ikkegår en eneste dag uten at noen skriver en artikkel om shoegazeren Shields og bandet han driftet, My Bloody Valentine.Simon Says No! skriver seg således inn i en lang og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X