N&D teller ned til Lost Weekend

Størreog mer profilerte festivaler kommer og går. “Toffen” blir headuntet på kryss ogtvers av underskudd på Sørlandet. Da er det godt med noen faste holdepunkter. Dennesommeren leverer festivalkompisene fra Askøy varene for tiende gang. Kollevågpå Askøy er adressen. 5. – 7. august er datoene du skal holde av.Lostweekend er ikke stedet for å se avdankete stjerner med storhetstid rundt a-hasgjennombrudd. Her er sjansen større for å se neste års stjerner. Band som kangis forstavelsen “unge og lovende” dominerer, mens såkalte “Norgesvenner” erbannlyst. Der Bergen Live satser på heltene til pengesterke babyboomere,treffer Lost Wekkend et yngre publikum med øre for hva […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.