Kjærlighet er en sang på 57 sekunder

“California”, kanskje den mest uhemmede popperlen påfjorårets selvtitulerte I Was A King(som pakket 15 sanger inn på 31 minutter og 28 sekunder), varte i 57 sekunderog bekreftet en fremskreden mistanke: De fleste låter er da alt for lange! Kjærligheten kort sommerbris og kortgjort er godt gjort. Femten fullendte låtideer, meden snittlengde på to minutter, betydde minimalt med skall og staffasje, ja, detvar praktisk talt bare kjerne igjen. Godt å se da, når vi har fått den splitternye I Was A King-plata Old Friends ihende, at oppskriften synes uforandret: Denne gangen klokker tolv låter inn på30:01. Frode Strømstad, låtskriverog sjefsalkymist i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.