Intervju med Bård Torgersen

“Hei Horunger!” ropte en grovrøstet mann etter oss på Hovefestivalen, og jaggu var ikke det Bård Torgersens nye alter ego Tård Borgersen som nettopp var ferdig med å lese høyt fra sin nyeste diktsamling på forfatterscene foran pluss/minus 1000 ivrige tilskuere. Vi så vårt snitt til å bli det første medium i Norge som intervjuet multikunstneren i sine nye gevanter: trimmet skjegg, bakoversleik og cigarillo, og tok pennen fatt på baksiden av en gammel utgave av Hoveposten.N&D: Hvordan er det å være på Hovefestivalen?Bård: Det var skikkelig fett å lese. Bra publikum. Super nice. Men det er finere her når […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X