Er Prada uten champagne Prada?

Månedens stilikonEt par speilblanke pilotbriller, en caps (oftest enbøttehatt), en pistol og knehøye sokker. Hunter S. Thompson er månedensstilikon. Antrukket i Ralph Lauren fra topp til tå, og skodd med sine klassiskeconverse-sko. Her sitter gonzojournalistikkens far trygt plassert på en Harleyute i den Californske ødemarken sammen med Hells Angels på slutten av60-tallet. Fotografert avAnnie Leibovitz. Buy the ticket, take the ride…Månedens sitatMote har blitt demokratisk sies det. Bloggejenta Tavi sitterpå første rad under Marc Jacobs sin visning, plassert som en premiehund tilalles beskuelse. Samtidig twitres og blogges det på de mange moteforum omteknologi og fremtid.“Har Prada virkelig begynt å selge […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X