Er Prada uten champagne Prada?

Månedens stilikonEt par speilblanke pilotbriller, en caps (oftest enbøttehatt), en pistol og knehøye sokker. Hunter S. Thompson er månedensstilikon. Antrukket i Ralph Lauren fra topp til tå, og skodd med sine klassiskeconverse-sko. Her sitter gonzojournalistikkens far trygt plassert på en Harleyute i den Californske ødemarken sammen med Hells Angels på slutten av60-tallet. Fotografert avAnnie Leibovitz. Buy the ticket, take the ride…Månedens sitatMote har blitt demokratisk sies det. Bloggejenta Tavi sitterpå første rad under Marc Jacobs sin visning, plassert som en premiehund tilalles beskuelse. Samtidig twitres og blogges det på de mange moteforum omteknologi og fremtid.“Har Prada virkelig begynt å selge […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.