– De er det originale Donkeyboy. Margaret Berger om The Micropops

Når The Micropops og Margaret Berger slår sammen kreftene ogspiller dobbelkonsert på Garage i morgen, markerer det ikke bare atIdol-henvisningene kan legges vekk en gang for alle# viktigere og mer pregnanter tegnet på at smart, kjølig og utstudert elektronikapop har etablert seg somden erobrende musikken. Hvordanskulle den ellers kunne innta en rockefestning som Garage? Hvorom allting er,vi lot artistene skryte litt av hverandre.Margaret Berger om The Micropops: — Jeg liker dem veldig godt! De er det “orginale” Donkeyboy kan man si. Bare hakket kulere. Dessuten er Håkon den bestkledde mannen i Norge!Hva er deres trick of the trade? Deres forse, slik […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.