– De er det originale Donkeyboy. Margaret Berger om The Micropops

b
a

Når The Micropops og Margaret Berger slår sammen kreftene ogspiller dobbelkonsert på Garage i morgen, markerer det ikke bare atIdol-henvisningene kan legges vekk en gang for alle# viktigere og mer pregnanter tegnet på at smart, kjølig og utstudert elektronikapop har etablert seg somden erobrende musikken. Hvordanskulle den ellers kunne innta en rockefestning som Garage? Hvorom allting er,vi lot artistene skryte litt av hverandre.

Margaret Berger om The Micropops:

— Jeg liker dem veldig godt! De er det “orginale” Donkeyboy kan man si. Bare hakket kulere. Dessuten er Håkon den bestkledde mannen i Norge!

Hva er deres trick of the trade? Deres forse, slik duser det?

— Jeg tror det at de har stor respekt for pop-sjangeren. Itillegg er de uredde, og det trenger vi her til lands.

Micropops’ beste låt?

—Jeg må jeg si “Moonlight”. Et poppikekyss med deilig seigkjerne.

The Micropops om Margaret Berger:

Håkon Njøten: I motsetning til Sofie så kjenner jeg jo Margaretfra tidligere artistiske samarbeid. Det jeg liker er at hun virker sværtbevisst, også har hun en del sånn udefinerbar coolness.

Sofie Storaas: Enig med Håkon.

Hvorfor er MargaretBerger bra?

Håkon: Hun har en tydelig signatur-stemme, samt særegnelåter som hun skriver selv. Når du er så heldig at du mestrer begge delerhar du grunnlaget for å bli en stor artist.

Hva er den beste låtahennes?

Sofie: Den der (begynner å synge) “kissing in the dark ofnight, never gonna say goodbye, oooh baby”. (“Will you remember me”, jou.anm.) 

Håkon: Helt klart “Samantha”. Og verset på “Simple mind” erveldig, veldig kult.

Margaret Berger og TheMicropops spiller på Garage 27. august klokka 2200. Begge artistene sokner tilMade management.