Oslo Live

.På førstkommende onsdag braker det løs igjen med Oslo Live ute på kontraskjæret i hovedstaden.Hvorfor krangle til deg en plass på en overfylt strand med en skral reiseradio når du kan dra på festival midt i byen. Hvorfor stikke på konsert i et klamt, mørkt lokale når du kan få alt servert under sola med en pils eller ti på glid.Det er ikke verre enn at du sender en mail til konkurranse@nattogdag, så sees vi!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X