Micropops

The Micropops er blitt voksne

Så har da også klokka for “barnehage-perioden”til The Micropops ringt inn. Den litt Steiner-aktige regnbue-looken erretusjert vekk og fått en clean,designbyrå-sanksjonert overhaling i eggeskall-hvitt. Kjekling, tøys og fjas hargått over i mer “modne” problemer, slik som sjalusi, kjærestebrudd ogutskiftninger. Riktig, Micropops er tilbake. Og de er blitt voksne. Si farvel til the kindergarden years og hils påden voksne inkarnasjonen. Lørdag kveld spiller de sin første konsert — på Kvarteret i Bergen. Musikkelsker, kjenn din besøkelsestid. Mye har nemlig skjedd siden Dagbla’-anmelder Sven Ove Bakkeganske nådeløst sammenlignet Njøten og Micropops med en “blanding av Jamiroquaiog Sondre Lerche på nasketur i a-has […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.