Intervju med Crystal Castles

Etter å ha lest x antall skrekkhistorier om journalister som har måttet løpe gråtende vekk fra intervjuer, for så å bivåne Alice Glass bånne en halvflaske whiskey på scenen på Oslo Live, var det med skrekkblandet fryd at NATT&DAG snek seg inn backstage for å stjele til seg to ord med Crystal Castles. Det skulle vise seg å bli en særdeles avskrekkende affære, dog kun med Ethan Kath, produsent og ene halvdel av bandet, hvis debut NME kåret til nr 39. på sin "Top 50 Greatest Albums of the Decade"-kåring.  Sammenlignet med mindre klubbkonserter, hvordan synes du store utendørsscener som dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X