Fem på The Micropops/Something Sally

Sian Philips (29), HaugesundJeg er her fordi jeg kjenner gitaristen i bandet. Har ikkesett de live før, var veldig uvantå se gitaristen i denne settingen, ettersom han vanligvis spiller rock. Veldigsprek musikk, skjønner at yngre folk liker det.Ingeborg Waage (60), BergenTok turen hit sammen med ei venninne, fordi hun kjenner enav de som spiller. Synes lyden var litt dårlig i starten, men det tok seg opp. Helt grei musikk,men ikke helt min type. Alltid spennende å høre nye band.Stian Solheim (19), FlorøDette er første gang jeg er på Kvarteret. Har sett dem før,på Torgallmenningen. Jeg synes gruppa har fengende musikk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.