Trikke-TV: Bybanen i Bergen

Statskanalen er et underlig prosjekt. Folkeopplyser, kulturell samlingsarena, barneoppdrager, det er få ting NRK ikke dekker i programplanen sin. Dette altomfattende prosjektet vil da nødvendigvis også inneholde særegenheter, tidsspesifikke hendelser, knagger man henger historien på. Nei, ikke Victorias bryllup, til tross for at et knippe mennesker som stod limt til en fjernsynskjerm i operapassasjen lørdag kanskje vil protestere (forøvrig den mest heterogene gjengen jeg har observert siden forrige gang jeg ble utsatt for billettkontroll). Denne uken åpnet tross alt bybanen i Bergen! Som pensjonert bergenser (født, ikke oppvokst), fulgte jeg sånn passe interessert med i pressedekningen av ukens viktigste samferdselsnyhet. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.