Retrorikk

Incredible String Bandfire album(FLEDG’LING/MUSIKKOPERATØRENE)Endelig kommer Incredible String Bands fire første album i skikkelige utgaver med remastret lyd og liner notes. Alle har fått coverhefter med ekstra bilder, tekster (bare to fra debutalbumet) og essayer (i hvert sitt hefte) ved produsent Joe Boyd og de tre medlemmene Robin Williamson, Mike Heron og Clive Palmer. Sistnevnte var bare med på debuten Incredible String Band (1966), der han skrev én av de 16 låtene og ellers korer og spiller gitar og banjo. Robyn Hitchcock, som er tydelig påvirket av ISBs musikk, har skrevet en introduksjon til denne plata som er litt ensformig. «Everything’s […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.