OV#3: Unge Ledere – del 4: Fremtid

 Panelet:Fredrik Brevig (UngKom)Iver Aastebøl (Rød Ungdom)Mali Steiro Tronsmoen (SU)Eskil Pedersen (AUF)Lars Vangen (Senterungdommen)Øystein Sørvig (KrFU)Anne Solsvik (Unge Venstre)Henrik Asheim (Unge Høyre)Ove Vanebo (FpU)Takk til:Niels Theissen, White Light Studio, No Reel, Andreas Grødtlien og DogA

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X