N&D spanderer gratis forestilling på Carte Blanche

Hva? Bergen Natt&Dag [og Carte Blanche] spanderer denkritikerroste SH:HO på sine lesere.Forestillingen består av Killer Pig avSharon Eyal og Uprising av Hofesh Shechter.Når? fredag 18. juni kl 20:00 i Studio Bergen.Krav? Send e-post tilbergen@nattogdag.noinnen 15. juni.Kapasitet? Det er plass til 160 stykker.Utvelgelsespolicy? Førstemann til mølla-prinsippet.Meritter? Forestillingen vant Bergensprisen 2009.Dagbladet skrev: “Atletisk og utsøkt: To råsterke balletter der menneneengasjerer og kvinnene overrumpler."Mer skryt:"Der andre danseforestillinger forsøker å værelineære eller fortellende, presenterer Carte Blanche utsnitt av fortellinger ogvirkeligheter, og leker med oppfatninger og forestillinger. Det er ingen tvilom at tydelige og kompromissløse valg gjør dansekunsten godt."(Kulturnytt, NRK)“Suggererende kraft.”(Bergens Tidende)“Den todelte forestillingen er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.