De kalte oss kreative – ditt liv som TV-film

Dramaet i norsk fjernsynssammenheng har i det (fortsatt ganske) nye årtusenet stort sett begrenset seg til serieproduksjoner av typen Hotell Cæsar, Himmelblå og Hvaler, noen episke historiske miniserier, samt samlebåndsreality. Virkelighetsfjernsynet synes å ha erstattet store deler av sendeskjemaet, deler som jeg innbiller meg bestod av nettopp drama ispedd gameshows og fjernsynsteater før. Joda, NRKs Hovedscenen halter fortsatt avgårde, men opera og ballett er ikke helt det samme som sosialrealistisk skandinavisk teater, er det? Og bingovertinner på sydentur er ikke det samme som en halvtime Lingo!Lenge var TVNorge kanalen for dramahungrige sjeler med smak for traktekaffe og abonnement på Norsk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.