Salme ved reisens slutt

Én spesialpedagog i Fylkeskommunen# én som sysler iStatsarkivet# én materialforvalter på Kulturskolen# én offentlig ansattarkitekt og én filosof i universitetsstilling. På overflaten virker SyntaxTerrOrkester som Norges mest samvittighetsfulle sosialdemokrater. De er jæklaattraktive på arbeidsmarkedet, men har valgt å prioritere matpakka i denoffentlige forvaltning framfor bonusordninger i det private næringsliv. Vel,skinnet bedrar. Gerhardsen-ånden handler delvis om at “det skal være lett å fåfri til spillejobber”, men mest dreier det seg om Karmøy-syndromet. Det ernemlig særlig én ting som driver bandet fra Rogaland# de vil for all del – somKnut Andreas Knutsen, sjefsideolog i bandet, sier – “ikke være noe slackere ennforfedrene […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.