Salme ved reisens slutt

Én spesialpedagog i Fylkeskommunen# én som sysler iStatsarkivet# én materialforvalter på Kulturskolen# én offentlig ansattarkitekt og én filosof i universitetsstilling. På overflaten virker SyntaxTerrOrkester som Norges mest samvittighetsfulle sosialdemokrater. De er jæklaattraktive på arbeidsmarkedet, men har valgt å prioritere matpakka i denoffentlige forvaltning framfor bonusordninger i det private næringsliv. Vel,skinnet bedrar. Gerhardsen-ånden handler delvis om at “det skal være lett å fåfri til spillejobber”, men mest dreier det seg om Karmøy-syndromet. Det ernemlig særlig én ting som driver bandet fra Rogaland# de vil for all del – somKnut Andreas Knutsen, sjefsideolog i bandet, sier – “ikke være noe slackere ennforfedrene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X