Rikets sikkerhet

Mamma. Jeg er redd. 2012 nærmer seg. Undergrunnen svelger meg. Det er krig. Det er kaos. Det er mørkt. Og på toppen av forsvaret, der står du. Damen med hånden på den røde knappen. Min redningskvinne. Mitt fyrtårn i nød. Kan du beskytte meg når farene truer? Kan du gi meg ly når nødens vind hyler? Mamma? Hvordan står det egentlig til med rikets sikkerhet?Du bor i et av verdens tryggeste land. Både når det gjelder rikets sikkerhet, materiell trygghet og når det gjelder rent miljø. Jeg vil si det står bra til.Norge er verdens rikeste land. Vi har i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X