R.I.P Jørgen Emanuel Enger

Hvil i fred Jørgen.Ordblir så fattige når slike nyheter når frem. Et fantastisk menneske er borte. Våre varmeste tanker tilalle de nærmeste Vi ønsket å vise to minutter Jørgen på lanseringen i Oslo igår, men det tekniske falt ikke på plass. Legger den ut her.Hilsen alle i redaksjonen.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X