Portveien to-null-en-null

Kolonihagen er trolig det tristeste en norsk fjernsynskanal har begitt seg ut på siden 90-tallets quizshowbølge tok kvelden. Virkelighetsfjernsyn er et kjennetegn for vår tid. Parallelt med stadig økning av spekulativ utlevering av mer eller mindre (fremtidige) triste menneskeskjebner som det vi ser i f.eks. Paradise Hotel, foregår det også en dyrking av den joviale tufseskikkelsen, godt representert ved f.eks. Ylvis-brødrenes pan-skandinaviske Nordens Herligste. I kjølvannet av denne typen produksjoner, samt koseprogram om “annerledeshet” i samfunnet (Tangerudbakken FTW!), har TV2 kommet opp med et programkonsept som på et vis føles som virkelighetsfjernsynets endestasjon. Kolonihagen legger seg tett opp til lignende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X