Portveien to-null-en-null

Kolonihagen er trolig det tristeste en norsk fjernsynskanal har begitt seg ut på siden 90-tallets quizshowbølge tok kvelden. Virkelighetsfjernsyn er et kjennetegn for vår tid. Parallelt med stadig økning av spekulativ utlevering av mer eller mindre (fremtidige) triste menneskeskjebner som det vi ser i f.eks. Paradise Hotel, foregår det også en dyrking av den joviale tufseskikkelsen, godt representert ved f.eks. Ylvis-brødrenes pan-skandinaviske Nordens Herligste. I kjølvannet av denne typen produksjoner, samt koseprogram om “annerledeshet” i samfunnet (Tangerudbakken FTW!), har TV2 kommet opp med et programkonsept som på et vis føles som virkelighetsfjernsynets endestasjon. Kolonihagen legger seg tett opp til lignende […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.