Monoliten

Hvem har ikke tenkt på å la seg penetrere av Vigelands monumentale kunstverk?Millioner av nordmenn og turister har latt seg fascinere, fantasere og avbilde ved Norges største fallos. Og for første gang kan du nå ta den med deg hjem, holde den, leke med den…MONOLITEN er et nytt kapittel i Norges kunsthistorie, og det er opp til deg å ta den videre inn i nye eventyr.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X