Krigens grufulle ettervirkninger

Internett-avhengighetog menneske som teknologisk mutant har blitt en ny top tech trend og ettilbakevendende mareritt for mitt vedkommende, så i dag skal jeg prøve eninternettfri dag. Du kan si at jeg innser en ny menneskeskapt pandemi og hellertransformerer realiseringen til én oppløftende dag. Eller du kan si# “who cares, kom tilpoenget.” Sideninternett ikke er tillatt i dag blir researchmulighetene til en shitty liten nettsak vanskelige.Men jeg kan i hvert fall sitte her i vinduskarmen som en indianer i treet ogobservere, vente, drikke te og notere med blyant (slik som man gjorde før itida) mens hvite nordmenn (det er ingen utledinger […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.