Krigens grufulle ettervirkninger

Internett-avhengighetog menneske som teknologisk mutant har blitt en ny top tech trend og ettilbakevendende mareritt for mitt vedkommende, så i dag skal jeg prøve eninternettfri dag. Du kan si at jeg innser en ny menneskeskapt pandemi og hellertransformerer realiseringen til én oppløftende dag. Eller du kan si# “who cares, kom tilpoenget.” Sideninternett ikke er tillatt i dag blir researchmulighetene til en shitty liten nettsak vanskelige.Men jeg kan i hvert fall sitte her i vinduskarmen som en indianer i treet ogobservere, vente, drikke te og notere med blyant (slik som man gjorde før itida) mens hvite nordmenn (det er ingen utledinger […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X