Fjernsynsmimring: She-Ra

Hvilken animasjonshelt var din favoritt i 1986? Min var She-Ra.De av oss som er barn av 80-tallet, og som var så heldige at vi hadde kabel-TV, lærte i stor grad fremmedspråk fra Super Channel og Sky. At jeg kunne svare i telefonen på engelsk før jeg begynte på skolen skyldes kun altfor mye fjernsynstitting (dette førte også trolig til dårlig syn, det er positive og negative sider ved det meste, tross alt). Mitt absolutte favorittprogram var She-Ra: Princess of Power. He-Mans kvinnelige motstykke var vakker, beintøff og lojal mot vennene sine, og hun hadde alltid velmenende og moralske råd på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X