Twin Peaks – 20 år senere

Begynnelsen av 1990-tallet var en uskyldig tid. Dengang hadde Lara Flynn Boyle fortsatt underhudsfett og staten Washington var mer kjent for mordet på Laura Palmer enn for glitrende vampyrer. Denne uken er det 20 år siden Twin Peaks hadde premiere på amerikansk fjernsyn. Dette kom meg desverre for øre litt for sent til at jeg rakk å se gjennom Twin Peaks-boksen min (som jeg nappet til meg fra kontorlandskapet for noen år tilbake) nok en gang, men tidsnok til å fundere litt over hvilke bilder den brant inn på netthinnen. David Lynchs mesterverk er kanskje større som (for meg) barndomsminne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X