To Sjarmerende typer

Folkskriker seg hese etter ny norsk dramatikk, og det måtte en tegneserieskaper tilfor å oppfylle ønsket. Vi møtte Christopher Nielsen og regimakker Anders T.Andersen.Utenfor Teddy´s Soft Barreklameres det fortsatt for “soft ice”, “hot dogs” og “milk shake” ivinduet. Da Teddy´s åpnet en novemberdag i 1958, som Norges første snackbar,stod dette på menyen. I dag selger de burgere, øl og vafler. Interiøret,derimot, er så godt som uforandret. Det står en god gammeldags jukeboks rettinnenfor døren. Det spilles nada Lady Gaga her. Bare solide 50- og60-tallsslagere. Vi slår oss ned ved et bord litt lengre inn i lokalet. Og førvi vet ordet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X