To Sjarmerende typer

Folkskriker seg hese etter ny norsk dramatikk, og det måtte en tegneserieskaper tilfor å oppfylle ønsket. Vi møtte Christopher Nielsen og regimakker Anders T.Andersen.Utenfor Teddy´s Soft Barreklameres det fortsatt for “soft ice”, “hot dogs” og “milk shake” ivinduet. Da Teddy´s åpnet en novemberdag i 1958, som Norges første snackbar,stod dette på menyen. I dag selger de burgere, øl og vafler. Interiøret,derimot, er så godt som uforandret. Det står en god gammeldags jukeboks rettinnenfor døren. Det spilles nada Lady Gaga her. Bare solide 50- og60-tallsslagere. Vi slår oss ned ved et bord litt lengre inn i lokalet. Og førvi vet ordet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.