Retrorikk

VisageThe Face - The Very Best Of(POLYDOR/UNIVERSAL)Visage fra London var egentlig det første new romantics-bandet. Genren oppsto som en protest mot den dystre, politiserte pønken og nyveiven fra slutten av 70-tallet. New romantics feiret selve livet, dyrket glamouren, brukte sminke og oppsiktsvekkende og futuristiske klær, og hadde en hedonistisk livsstil. Musikkvideoer var viktig for stilartens gjennombrudd, og sære frisyrer og klær kjennetegnet artistene. Visage spilte dansbar synthpop, inspirert av særlig Kraftwerk og David Bowie, og besto bl.a. av vokalisten Steve Strange, Rusty Egan og to som snart ble med i Kraftwerk: Billy Currie og Midge Ure. Deres første og største […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X