Retrorikk

VisageThe Face – The Very Best Of(POLYDOR/UNIVERSAL)Visage fra London var egentlig det første new romantics-bandet. Genren oppsto som en protest mot den dystre, politiserte pønken og nyveiven fra slutten av 70-tallet. New romantics feiret selve livet, dyrket glamouren, brukte sminke og oppsiktsvekkende og futuristiske klær, og hadde en hedonistisk livsstil. Musikkvideoer var viktig for stilartens gjennombrudd, og sære frisyrer og klær kjennetegnet artistene. Visage spilte dansbar synthpop, inspirert av særlig Kraftwerk og David Bowie, og besto bl.a. av vokalisten Steve Strange, Rusty Egan og to som snart ble med i Kraftwerk: Billy Currie og Midge Ure. Deres første og største […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.