Mingus! Weissflog! Tizol!

Mingus! Weissflog! Tizol!- Skal vi prøve å unngå at det blir alt for jovialt i kveld?, spør Julius Lind på kontrabass. Han er primus motor for prosjektet Mingus! Mingus! Mingus!# et prosjekt som enkelt og greit kan sammenfattes som et "Charles Mingus coverband med særlig nidkjært forhold til klassikeren Mingus Ah Um fra 1959". Bandet er oppkalt etter Mingus-plata Mingus Mingus Mingus Mingus Mingus fra 1963. Den blir som regel referert til som Five Mingus. I samme ånd - fordi det er mer lettvint kaller vi derfor Julius&Co Three Mingus fra nå av.Tross oppfordringen fra lagkaptein Lind valgte imidlertid resten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X