Fortid? Nei, fort-tid!

Aller først, trykk play på videosnutten nederst. Hør på musikken. Hva føler du? Når jeg tenker på Fangene på Fortet (som jeg av og til gjør) ser jeg det for meg som ganske treig fjernsynsunderholdning. Gåter, tapte nøkler og folkelige deltagere som jogger lett rundt på Frankrikes mest kjente fort post-Napoleonskrigene. Den stadige løpingen stresset meg. Jeg er rett og slett usikker på om jeg ønsker meg programmet tilbake. Men det er det tydeligvis mange som gjør. De mange Facebook-gruppene  fikk tirsdag oppfylt sin aller største drøm - Fangene på Fortet gjør comeback. Hadde det enda vært Crystal Pepsi, yoghurtsjokoladen Soho […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X