TV-nostalgi på ski! Påsken 2010 = 1989!

Man skulle kanskjeskrevet om høytidstradisjonene i fjernsynet nå som det er påske. Om NRK. Ompåskekrim. Om påskenøttene. Det er tross alt siste gangen Roald Øyen leder ossgjennom årets triveligste spørrekonkurranse. Vi kan fundere overreisebudsjettet til Øyen, om det er større eller mindre enn det Harald Eia fikkfor å dra den hårete mikrofonen sin over Atlanteren. Kanskje får Øyen like myesom Bård Tufte fikk for å dra på fotballferie? Mon tro om Lydverket kunne fåtten fremtid med de pengene? Neida, bare tuller. I år er jo Øyen innenlands, han tøfferopp og ned norskekysten på Hurtigruta (7500 spenn for 5 dager med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.