TV-nostalgi på ski! Påsken 2010 = 1989!

Man skulle kanskjeskrevet om høytidstradisjonene i fjernsynet nå som det er påske. Om NRK. Ompåskekrim. Om påskenøttene. Det er tross alt siste gangen Roald Øyen leder ossgjennom årets triveligste spørrekonkurranse. Vi kan fundere overreisebudsjettet til Øyen, om det er større eller mindre enn det Harald Eia fikkfor å dra den hårete mikrofonen sin over Atlanteren. Kanskje får Øyen like myesom Bård Tufte fikk for å dra på fotballferie? Mon tro om Lydverket kunne fåtten fremtid med de pengene? Neida, bare tuller. I år er jo Øyen innenlands, han tøfferopp og ned norskekysten på Hurtigruta (7500 spenn for 5 dager med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X