Retrorikk episode 14

Dr. FeelgoodOil City Confidential(EMI)Midt på 70-tallet kom pubrocken som en reaksjon på den pretensiøse glamrocken og progrocken. Enkel, jordnær, rhythm & blues-basert rock med munnspill ble populært på særlig engelske pubscener. Størst var Dr. Feelgood fra den lille Essex-kystbyen Canvey Island. Dokumentarfilmen Oil City Confidential handler om dem og har fått et soundtrack med 23 gode låter – tre av dem med bandets inspirasjonskilder Johnny Kidd & The Pirates (bl.a. klassikeren «Shakin’ All Over») og The Paramounts (anført av tre som siden startet Procol Harum). Halvparten av de 20 andre er hentet fra et livealbum som ble tatt opp i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.