NATT&DAG møter Tor med hammeren

b
a

Tor med hammeren er en av de mektigste gudene i norrøn mytologi. Tor med hammeren er også tidenes pikenes jens, bosatt vest for Oslo sentrum og kjent for en datevideo sett av 250.000 nordmenn. Forskjellen mellom de to er at sistenevnte er 100% ekte.

SMIL Hvorfor har du ennå ikke funnet deg en kone?

– Nei, det… Nei, det har ikke noe for seg. Stortrives som ungkar. Passer meg veldig bra.

GIFT Hvor gammel kan en ungkar være?

– Akkurat nå ser jeg ingen limit, liksom. Før tenkte jeg at når jeg blir 30 da må man sette i gang med familieliv og sånn, men så har det vært så jævla moro siden. Nå har jeg satt grensen til 50. Det er bare å kjøre på. Akkurat nå har jeg det helt topp og kunne ikke tenkt meg å ha det annerledes. Det er så jævlig digg å gjøre akkurat som en vil. Jeg ser kompisa mine# mye surr og rør med kjerringer og kjeft og dritt. Det verste gutta kan gjøre er å dra ut med meg. Hvis de sier til konene sine de skal bli med meg på helgetur til Hemsedal eller noe sånt, da får gutta problemer. Når vi stikker til Thailand, må gutta si de skal til Singapore. De må booke egne billetter så kjerringene ser at det ikke har noe med meg å gjøre. Så flyr de derfra til dit jeg er.

GIFT Hva skjer i Thailand, a?

– Nei, der er det party hele tiden!

SMIL Folk kjenner deg som, kremt, Tor med hammeren. Svinger du mye rundt med slegga?

– Det har blitt en del mer nå.

SMIL Etter at du ble kjent?

– Ja. Bra markedsføring. Har fått masse henvendelser.

GIFT Hva slags henvendelser?

– Damer som ringer. Tekstmeldinger. Damer som sender bilder av seg selv.

SMIL Har du møtt noen, da?

– Ja ja! Jeg har reist alt fra… Nei, jeg tør ikke si det i tilfelle noen leser dette…

SMIL Hvor i landet er de beste spikerne du kan slå med hammeren din?

– Nord-Norge. Ingenting slår nordnorske jenter. De svinger, og det har de alltid gjort. Jeg har hatt noen skikkelig sprø turer opp til Tromsø, Bodø og Narvik.

SMIL Hva vil du si er det beste med jenter?

– … vel, det er jo sexen, da.

GIFT Eh, ja, det er jo det…

SMIL … kan du ha sex med en hvilken som helst dame?

– Nei, det må være en søt dame. Pen. Fin kropp. Langt hår. Da er mye gjort.

GIFT Hvem kom først, Adam eller Eva?

– Må være Adam.

SMIL Kort lunte.

– Ha ha!

SMIL Hva er den beste alderen?

– Nja, rundt 20. 1:Du er ikke into milf-action? Digg det, da!

– Nei, det synes jeg er oppskrytt. Det er bedre å lære opp damene selv.

GIFT Du som er håndverker. Har du besøkt mange ensomme fruer mens mannen er på arbeid? Kan du bekrefte myten fra filmene? Mye sleske brutuskoner med pupper ned på knæra?

– Det har hendt ja, mye rart der ute, men da er det bare å gå for dattera. Når det er sagt, så har det jo hendt at jeg har gått for mora for å komme til dattera. En sånn slesk plan.

GIFT Fett! Hva er det drøyeste du har gjort noen gang?

– Hm. Jeg har to-tre damer jeg driver og roter med nedi Thailand. Jævla moro! På julaften sa jeg til kona…

SMIL Kona?

– … at nå skal vi feire skikkelig og dro ned på et pervosted nedi Pattaya-sentrum, som heter Devil´s Den. Helt rått. Der stiller 20 damer seg opp, rene, pene, deilige damer uten sykdommer. Også kan man velge ut to av de, og leke med de i 90 minutter. Også er de alle bifile! Også var det rett på loom.

SMIL Loom?

GIFT Hasjloom?

– Nei, loom. Du vet, de klarer ikke si room. Oppe på rommet var det speil i taket, speil på vegga, speil overalt. Rett inn i dusjen. Begge damene vaska meg mens kona satt og kikka på…

GIFT Kona?!

–… Inne i rommet var det en 42” flatskjerm, og da var det rett inn med en sånn Hustler-film og full rulle. Huske i taket og greier. Jentene satte i gang, med hverandre og begge på pikken samtidig mens jeg hadde en Jack Daniels i hånda og pils i den andre. Kona satt og kikka, vøtt. “Nå går det unna her”, tenkte hu…

GIFT KONA???

– … først fikk jeg kona litt i gang, så opp i huska og tok hun forsiktig mens hu andre straffa venninnen med en strap on, en sånn jævla svær svart en. Til slutt stod jeg og ble sugd mens kona var i mellom dem, ble pult med strap on, foran, bak, opp, ned, inn og ut, slikking og suging mens pornoen stod på i bakgrunnen. Det var kvinnfolk og stønning overalt. Da det gikk for meg var det helt julaften, jentene jubla og klappa, ha ha. Fy faen, for en feiring, tenkte jeg. Den beste julaften jeg har hatt noen gang. Jeg holdt på å svime av etterpå, takka jentene og gav dem 1000 bhat hver i tips.

GIFT Ok ok ok, spol litt tilbake nå. Hvem i all verden er denne kona? Er du ikke ungkar likevel?

– Hun er en venninne, men kaller hun for “kona”. Hun har jeg kjøpt en bar til, forresten. Og venninnene hennes.

SMIL Har du flere koner?

– Ja ja! Jenter som jeg liker. Steller litt med dem og koser oss, vet du. Bedre at de venter på meg, enn at de flyr på bar og selger seg. Så kan de være med på fine turer til Devil´s Den og sånn, ha ha!

GIFT Er det noe du ikke gjør?

– Jeg ville jo aldri voldtatt noen! Sånn ellers er jeg med på alt. Alt som er spennende og morsomt.

SMIL Vi har hørt at du hooka opp med en dame på opplysningen en gang?

– Jeg var på vei ned til Tønsberg for å møte ei dame. Jeg måtte ringe opp opplysningen for å få tak i nummeret, men hu i andre enden hørtes så jævla søt ut, så begynte å prate mer med henne i stedet og fikk veldig god kontakt. Hun så videoen av meg på nett og synes det var en kul video. Jeg skjønte etter hvert at hun var jævlig ensom, og siden hun jobber med telefoni ble samtalene frekkere og frekkere. Hun sendte nakenbilder til meg, fyrte opp dildo og greier, mens jeg sendte bilder av pikken min til henne. Hu ble helt forstyrra og kom flere ganger direkte på telefonen mens jeg hadde speakeren på hos kompisene mine. Det endte tilslutt med at jeg kjørte langt pokker i vold, tok henne med på Skogstad Hotell på Hemsedal og straffa henne hele helgen.

GIFT Holder du kontakten med alle erobringene dine?

– Jeg har alltid vært gode venner med eksene mine. Dem må man ta vare på, for de har jo mange venninner igjen, ikke sant.

GIFT Legger du alle korta på bordet når du møter en ny jente?

– Jeg tar litt etter litt. Noen synes alt er morsomt å høre på, mens andre kan du ikke si noe til. En dame jeg var sammen med for et par tre år siden lurte på hvor mange jeg har ligget med. 13, sa jeg. “13!” Ropte hun sjokkert, hu vakke gamle jenta, nei. Ni personer, måtte jeg si.

SMIL Hvor mange har du ligget med, da? Du kan si det til oss, vi skal ikke si det til noen.

– Nei det tør jeg ikke si.

GIFT Kom igjen, a!

– Veit da faen. Kanskje 700-800

GIFT

– Jeg har levd et langt liv, da. Jeg pulte jo alle venninnene til søstra mi, og alle jentene i klassen. Da var jeg 14.

SMIL Hvem var den første?

– Jeg husker jeg var 12, hu var 13 og jævlig langt utvikla, pupper og alt som var. De hyllene. Hu insisterte på at jeg absolutt skulle bruke kondom. Jeg var jo ikke kjønnsmoden, men fikk tilslutt pikken inn i hu og var helt med, men midt oppi alt datt pikken ned. Da jeg trakk meg ut var ikke kondomet der, så jeg måtte inn med fingra for å hente den. Det vakke så jævla vellykka, ha ha.

SMIL Får du i det hele tatt vonde følelser i blant? Kjærlighetssorg og sånn?

– Jeg har hatt det noen få ganger i mitt liv, men ikke ofte. Det er fordi jeg ikke involverer meg så dypt. Jeg har en filosofi om at hvis jeg blir jævlig glad i en dame, er det om å gjøre å fort finne en dame til.

GIFT Hvorfor det?

– Så jeg ikke skal bli så jævlig forelska i hu ene. Hvis du har én til på gang, kan du heller få begge til å ville ha deg, i stedet for å legge alle kluter på en dame. Det er viktig å spille hard to get.

GIFT Vil du si at du skjønner deg på damer? Jeg skjønner ikke en dritt…

– Ja, det gjør jeg fordi jeg har jævlig mange venninner. Jeg er rundt jenter hele tiden, skjønner dem og vet hvordan de tenker.

SMIL Har du et råd til jentene? Hva vil du si?

– Slank dere!

GIFT HA HA!

– Men faen da, ni av ti er tjukke. Nå har jeg kjørt russebuss i ti år. Jentebusser, altså, og da bruker jeg å kjøre bussen inn på plassen her sånn at de kan pusse opp bussene sine og ha russeparty i boblebadet mitt. Jeg har en sånn svær slushmaskin som kan lage 150 drinker i timen. Jeg heller oppi masse strawberry daiquiri og seks flasker med rein 60 prosent. Merker ikke smaken, sant, og deler ut. Da blir det party med en gang. Uansett, det jeg skulle frem til, på en russebuss er det bare to som er fine, mens resten er feite alle sammen. Derfor er mitt råd til jenter å slanke seg.

SMIL Du er ikke redd for å bli sett på som en mannsjåvinist?

– Det er mange som synes det.

SMIL Hva mener du selv?

– Hm, litt. Både og. Jeg kan være en jævla mannsjåvinist, og så kan jeg legge meg helt den andre veien. Når jeg er sjåvinist, er det mest på kødd.

GIFT Har du noen gang fått sinte menn på døra?

– Nei, det har jeg faktisk ikke. Jeg blir som regel venn med både ekser, brødre og fedre, jeg. Jeg var sammen med ei litta søt frøken fra Uppsala da jeg var 39. Hu var 17. I ettertid har jeg blitt god venn med faren hennes. Han er to år yngre enn meg. Første gang jeg besøkte dem var ganske sprøtt. Hadde med begge rottweilerne mine i en knøttliten leilighet, men var jævlig trivelig, da. Snakka med foreldra om 80-tallet og greier. Men du vet, leiligheten hadde bare sånne tynne lettvegger, og jeg husker første morgenen litt sånn fyllesyk, håret rett til værs og en halvfeit i buksa, der satt hele familien og spiste frokost mens jeg hadde straffa dattera hele natta så sengen inne på jenterommet smalt og dundra i hele leiligheten. Jeg var sammen med henne i tre år og ble jævlig gode venner med mora og faren. Jeg spilte tennis med han senest i fjor.

GIFT KONGE!

SMIL Et nærliggende spørsmål# med så mye seksuell aktivitet, hva med prevensjon og abort?

– Ja, det har det vært mye av.

GIFT Hvor mange har du smelt på tjukka?

– Cirka 30 som jeg vet om. Fjorten av dem har jeg kjørt opp til Ullevål sjøl. Det er helt gærent, vøtt. Dem har jeg overbevist og lovet gull og grønne skoger.

GIFT Hvordan er det du overtaler dem? Jeg vil lære!

– Da må jeg gå dypt. Da må du helt ned i kjelleren med jentene, forklare og analysere alt det negative som kan skje ved graviditet. Det er ikke noe moro

– og ti ganger verre for jentene så klart.

SMIL Hva er forholdet ditt til barn?

– Jeg hadde en fest en gang hvor noen hadde med unga på besøk. Vi manglet et eller annet, blandevann eller noe sånt. Da gav jeg den ene ungen på tre år en sokk med masse penger oppi, og en lapp hvor det stod “en flaske med 7UP”. Det endte med full leiteaksjon, og jeg fikk jævla mye kjeft av foreldra forståelig nok. Så sikkert greit at jeg ikke har unger, ha ha.

GIFT Vi har fått høre at du ville lage “Melrose Place”-bakgård her hvor du bor?

– Ja ja! Jeg har flere svære parties i bakgården i løpet av en sommer. Jeg har jo som sagt boblebad ute, slushmaskin, grill, kjøleskap, lydanlegg, bordplass til minst 20 personer, også er det jeg som leier ut husene rundt her.

SMIL Flink med penger?

– Jeg har hatt mitt eget firma i 28 år nå. Begynner å bli lenge.

GIFT Hva bruker du penga dine på?

– Mye på party og reiser.

SMIL Hvor mye er det som går med på en skikkelig god partymåned?

– Nei, altså, eh, tsja, hehe. Jeg tør ikke si det, jeg.

GIFT DET tør du ikke si etter at alt du har fortalt?

SMIL Er det ti tusen? Femti tusen? Hundre tusen?

– Det er nok nærmere hundre. Til og med nedi Thailand der det er så billig. Jeg svei jo av hundre tusen nå i jula sist.

GIFT Devil´s Den!

SMIL Det er så utrolig digg å høre at du lever livet! Apropos levva livet, om livet ditt skulle hatt en theme, hvilken låt hadde det vært?

– Hm, det må være Olsenbanden-sangen, ha ha.

GIFT HA HA!

SMIL Dutt-dutt-duru-du, DUTT-DUTT-DURU-DU!

– Hæhæhææ! Med konene på slep!

GIFT Hvorfor er nordmenn så sure, triste, konservative og dølle folk? Du har jo skjønt det! Du har knekt koden!

– Folk blir vel det når de har en feit, halvdårlig kjerring og en jobb hvor du tjener dårlig med penger. Nordmenn ser problemer i alt. Jeg ser bare når jeg inviterer folk og kompiser på party og sånn, hvor jævla vanskelig det er å få dem til å stille opp. “Jeg sitter med åtte fine damer og nå er vi tre mann og trenger flere her.” Da svarer dem “Ja, jo, nei. Passer ikke helt. Skal på jobben, vaske klær, gå på trening”, eller så er det ditten eller datten. Folk er litt for trege til å hoppe i ting. Kommer du inn i et forhold er det sånn her i Norge at jentene tar helt over, det er jo kjent Ola Nordmann-stil. Jeg ser jo, de fleste jeg kjenner som har ei dame hjemme, hvor mye de bestemmer. Gutta gir litt opp. De bare slenger seg på sofaen og lar kjerringa fly rundt å kjefte og ta over alt sammen. Jeg skulle ønske gutta var litt mer menn. Ta styringa og si “hold kjeft, det er jeg som bestemmer. Nå stikker jeg til Thailand med gutta en uke”. I stedet blir man bare deppa og må juge og snike seg unna.

GIFT Mener du likestillingen har gått for langt?

– Det har gått altfor langt. Når jeg er sammen med en dame, passer jeg på henne, gjør ting som er viktig, tar ansvar sånn at dama føler hun er avhengig av meg. Være ma… Pliiiing, pliiing! (Mobiltelefonen til Tor)

GIFT Hvem er det? Er det en dame?

– Mms. Fått kosebilde.

GIFT Få se!

SMIL Hå hå! Det er ikke mulig. Dette er classic. Priceless!

GIFT FÅ SE!!

SMIL Det her er det beste intervjuet jeg har vært med på noen gang.

GIFT Fy, jeg føler meg streit nå. Uuh, hva er det hun har opp i tissen?

– Hva er livet uten fitte!?

SMIL Vi har gjort et intervju med Kronprinsesse Mette-Marit i dette nummeret. Hva synes du om henne?

– For meg ser hu ut som en hvilken som helst gammal kjerring, men hun kunne kanskje fått lov til å suge meg hvis jeg var full nok.

GIFT KLIKK! HOST! KREMT!

SMIL Synes hun er kjempeflott, jeg!

GIFT Har du noe mer å tilføye, siste tips til jentene, kanskje?

– Ja. De må være mer sexy og utfordrende. Frekke og kanskje stikke frem tunga litt. Når det kommer til sex, er det ikke mange som er flinke til å suge i hvert fall, det er helt klart. Jenter burde se mer på porno, og lære litt.

[email protected]