NATT&DAG møter Tor med hammeren

Tor med hammeren er en av de mektigste gudene i norrøn mytologi. Tor med hammeren er også tidenes pikenes jens, bosatt vest for Oslo sentrum og kjent for en datevideo sett av 250.000 nordmenn. Forskjellen mellom de to er at sistenevnte er 100% ekte. [6] Hvorfor har du ennå ikke funnet deg en kone? – Nei, det… Nei, det har ikke noe for seg. Stortrives som ungkar. Passer meg veldig bra. [1] Hvor gammel kan en ungkar være? – Akkurat nå ser jeg ingen limit, liksom. Før tenkte jeg at når jeg blir 30 da må man sette i gang […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X