Lost in space, igjen

Rom-opera funker fortsatt post-Battlestar Galactica. Stargate Universe er bedre enn du tror.Siden årtusenskiftet har science fiction ogfantasy fått et enormt oppsving i underholdningsindustrien. Etter mange år i skammekroken har vampyrer (og snart varulver) invadert både det store og lillelerret, og nå har også verdensrommet igjen blitt et legitimt satsingsområde forkvalitetsbevisste seere. Der 80- og 90-tallet i stor grad var dominertav Star Trek-franchisen, ble 00-tallets serieunivers farget av ennytolkning av den superkitchy 70-tallsserien Battlestar Galactica(BSG). Fire sesonger med mennesker på rømmen gjennom verdensrommet påjakt etter en mytisk fortid, utsmykket med storslåtte romslag,eksistensiell fundering og samfunnskritikk gjorde dypt inntrykk påseerskaren, til tross […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.