Lost in space, igjen

Rom-opera funker fortsatt post-Battlestar Galactica. Stargate Universe er bedre enn du tror.Siden årtusenskiftet har science fiction ogfantasy fått et enormt oppsving i underholdningsindustrien. Etter mange år i skammekroken har vampyrer (og snart varulver) invadert både det store og lillelerret, og nå har også verdensrommet igjen blitt et legitimt satsingsområde forkvalitetsbevisste seere. Der 80- og 90-tallet i stor grad var dominertav Star Trek-franchisen, ble 00-tallets serieunivers farget av ennytolkning av den superkitchy 70-tallsserien Battlestar Galactica(BSG). Fire sesonger med mennesker på rømmen gjennom verdensrommet påjakt etter en mytisk fortid, utsmykket med storslåtte romslag,eksistensiell fundering og samfunnskritikk gjorde dypt inntrykk påseerskaren, til tross […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X