Kronprinsessielt: Kronprinsesse Mette-Marit

Da Natt&Dag bestemte seg for å lage en hyllest til kvinnen,var det liten tvil om hvem vi ønsket oss på coveret# Sørlandsjenta som for niår siden kapret prinsen og steg inn i rollen som prinsesse i verdens rikesteland.Gjennom våre flittige frilansere fra skolen Westerdals fikk viaudiens og lov til å bli med på ett av hennes mange engasjementer# skidag forbarna på Hvalstad asylmottak. Der var vi vitne til kronprinsesse Mette-Maritshverdag på jobb, kombinert med et pressetivoli av pariserhjul-blitser,fotografstylter og generell klovneoppførsel. Men hovedattraksjonen selv vartydelig mer opptatt av barna enn elefantene i rommet. Natt&Dag sto påsidelinjen og spiste sukkerspinn, vel […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X