Kronprinsessielt: Kronprinsesse Mette-Marit

Da Natt&Dag bestemte seg for å lage en hyllest til kvinnen,var det liten tvil om hvem vi ønsket oss på coveret# Sørlandsjenta som for niår siden kapret prinsen og steg inn i rollen som prinsesse i verdens rikesteland.Gjennom våre flittige frilansere fra skolen Westerdals fikk viaudiens og lov til å bli med på ett av hennes mange engasjementer# skidag forbarna på Hvalstad asylmottak. Der var vi vitne til kronprinsesse Mette-Maritshverdag på jobb, kombinert med et pressetivoli av pariserhjul-blitser,fotografstylter og generell klovneoppførsel. Men hovedattraksjonen selv vartydelig mer opptatt av barna enn elefantene i rommet. Natt&Dag sto påsidelinjen og spiste sukkerspinn, vel […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.