Gangsterens nye klær

Se deg omkring i Bergen. Unge jenter og gutter ihettejakker, caper og svære t-skjorter. Det er det selvsagt ikke noeoppsiktsvekken ved lenger, og for et urutinert øye kan det kanskje se ut som omde er dresset opp i amerikanske merkeklær av noe slag. Men svært ofte, om manser nøye etter, kan man faktisk være vitne til en liten bergensksuksesshistorie på lik linje med T. Michael, Hansa eller Isbjørn-is. Vi tenkerpå klesmerket I.N.I (Independent Newborn Instrument), Bergens eget lokalestreetwear-merke som i fjor kunne putte fem lys på bursdagskaka.Vel, helt lokalt er det forresten ikke lenger. Akkurat nårvi skriver dette glir sannsynligvis […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.