Feildiagnostisering – når lydverk blir til øyeverk

Så hvordan gikk premiereekstravagansaen på fjernsynet den siste uken? Hjernevask,Trygdekontoret (som kan skilte med sin første jobbutplassering – av gjenganger Ole Martin Ihle til nettopp Hjernevask! AMO-tiltak, detta), Stargate Universe, sesong to av True Blood, Ja vi elsker Hollywood,Luksusfellen, Paradise Hotel-premiere på kvinnedagen (forøvrig erVittighetens Dyd igang med Parradais-bloggingen som gjordefjorårets seeropplevelse akkurat så mye bedre – anbefales!) m.m. eralle unnagjort, med varierende hell. Men ingen av premierene den sisteuken eller så ble særlig nyhetsverdige (den store diskusjonen omkringHjernevask er jo forlengst avlegs etter massekranglig i høst), for somde fleste av oss er kjent med er ikke nyheter interessante før […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.