Feildiagnostisering – når lydverk blir til øyeverk

Så hvordan gikk premiereekstravagansaen på fjernsynet den siste uken? Hjernevask,Trygdekontoret (som kan skilte med sin første jobbutplassering - av gjenganger Ole Martin Ihle til nettopp Hjernevask! AMO-tiltak, detta), Stargate Universe, sesong to av True Blood, Ja vi elsker Hollywood,Luksusfellen, Paradise Hotel-premiere på kvinnedagen (forøvrig erVittighetens Dyd igang med Parradais-bloggingen som gjordefjorårets seeropplevelse akkurat så mye bedre - anbefales!) m.m. eralle unnagjort, med varierende hell. Men ingen av premierene den sisteuken eller så ble særlig nyhetsverdige (den store diskusjonen omkringHjernevask er jo forlengst avlegs etter massekranglig i høst), for somde fleste av oss er kjent med er ikke nyheter interessante før […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X