En ganske fornøyd mann

Selv om jeg registrer at min kollega på Østlandet, GauteBrochmann, synes denne filmen var sånnmidt på treet, så likte undertegnende Molands morsomme skildring av en littstakkarslig mann som prøver å entre samfunnets rekker igjen. Ja, de lærdestrides, kan en vel si.  NATT&DAG i Bergen satte seg uansett ned med en ganske opptatt og derforlitt forsinket Hans Petter Moland for å snakke om En ganske snill mann. Men det ble ogsålitt tid til fjasing om hva som hører hjemme på et filmsett, og også litt om BennyBorg. I likhet med flere av sine tidligere filmer har Moland fått med seg Hollywood-stjernenStellan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X