Bare Bare Egil

Tøys og tull eller blodig alvor? Egil Hegerberg snakker ut om blogging, ny skive og potensielt samlivsbrudd. Egil. Du er jo selv en enkel gutt fra Bøler. Hvorfor handler tre av 14 sanger på den nye skiva di, I fyr og flamme, om Stabekk?Nei, det er ganske tilfeldig. Jeg skulle spille på cupfinalen i forfjor. Til cupfinalen måtte vi rett og slett lage et par nye låter om Stabekk, for det viste seg at de ikke hadde så mange sanger, i motsetning til for eksempel Vålerenga. Vi måtte jo skape en balanse der. I tillegg spilte jeg en konsert på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X