Youtube utfordrer Max Manus

Internettets svarte hull går fra teite katter og feite damer som tryner til å lufte Sundance titler for hele verden.Slate.com forteller at Youtube lanserer videoutleie. Sowhat tenker du, og det gjorde egentlig vi også, inntil vi kom oss gjennom denengelske ingressen og faktisk leste artikkelen. Det viste seg at folka bakyoutube potensielt sett kan rokke ved mer enn den gjennomsnittligestidsfordriv, da de allerede  harfått i gang et samarbeid med Sundance Film Festival og tilbyr visning avutvalgte filmer fra festivalen. Tanken er visstnok å gi independent folkmuligheten til å distribuere filmer direkte på nett, slik at de kan bygge sinegen hype […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.