Var Schumpeter egentlig Jesus?

Om Natt&Dag kan det kanskje hevdes at vi fokuserer på de heller overfladiske tingene her i livet. Festing, film, musikk og mote. Blodalvor for mange, men kanskje noe useriøst for andre.Derfor er det lite annet enn på sin fulle plass at vi nå forsøker å ta steget inn i den mystiske verdenen kalt AKADEMIA, for litt input utenom det vanlige.Du hørte riktig. I ukene fremover vil det diskuteres opp og ned i mente med rare professorer i gangene på Blindern, høyst sannsynlig om saker som hvordan Ricardo og Schumpeter kunne se inn i fremtiden, om effekten av dialektiske pendelsvingninger og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X